Information

Covid-smittan ökar i hela samhället och för att vi ska ha en fungerande verksamhet ber vi alla elever och personal att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer att

• hålla avstånd
  • tvätta och sprita händerna ofta
  • stanna hemma om du har symtom
  • testa dig vid symtom

De nya rekommendationerna ger i nuläget inga begränsningar i skolverksamheten utan ansvaret ligger på individen själv. Om vi alla följer rekommendationerna fixar vi det!

Mer information om hur rekommendationerna genomförs på skolan hittar du här.

EN FRÄSCH GYMNASIESKOLA MED EN POSITIV FRAMTIDSTRO

På Malung-Sälens gymnasieskola känner alla varandra och du får som elev utrymme att synas. Vi vill att du ska utvecklas och nå din fulla potential i dagens och morgondagens värld. Efter avslutad utbildning lämnar du skolan med verktyg för framtiden.

Kanonläge för dig som är intresserad av vintersport

Om du är intresserad av vintersport är ett program på Malung-Sälens gymnasieskola i Dalarna ett utmärkt val. Väljer du Skidlärarutbildning eller Freeride/Snowboard får du möjlighet att använda 2 dagar per vecka till träning och utbildning utanför skolans väggar. Under skidsäsongen sker det främst i Sälenfjällen och Trysil.