Ansökan till RIG öppen!

Nu är ansökan till våra riksidrottsgymnasieutbildningar öppen. För att se hur du söker – klicka på den gren som intresserar dig!

Utbildningen måste sökas genom Svenska Skidförbundet senast 1 december. Därefter görs vanlig gymnasieansökan. Läs mer om hur man ansöker här.

Föräldrainformation (åk 1)

Normalt sett skulle vi ha samlat alla vårdnadshavare till våra ettor i aulan för föräldramöte, men i dessa pandemitider och restriktioner att följa får det istället bli en digital lösning.

Här följer en film där rektor och biträdande rektor ger grundläggande information till vårdnadshavare i åk 1 om vad gymnasiet går ut på.

Bildspelet som används i filmen hittar du här.

Landslagsuttagningarna är i full gång!

Snowboard Team Sweden har tagit ut sina landslag (a-lag och utvecklingslag) och ALLA inblandade går eller har gått hos oss på Snowboardgymnasiet Malung! Niklas Mattsson, Sven Thorgren, Gustaf Lundström, Gabriel och William Almqvist, Novalie Engholm, William Mathisen och Jesper Landmark är de som får chansen att visa upp sig i vinter.

Freeskiing Sweden har också annonserat sina lag för kommande säsong och MSG och Freeskigymnasiet kan glatt konstatera att vi har ett flertal både nuvarande och gamla elever med. I a-laget räknar vi in Jennie-Lee Burmansson, Oliwer Magnusson, Emil Granbom och Hugo Burvall. I utvecklingslaget hittar vi Melvin Morén, Wilma Johansson och Isak Davidsson.

Stort lycka till i vinter – kör hårt och HA KUL! 💪🏼