Information Covid-19

Det blir en lite annorlunda höst på skolan eftersom måste anpassa oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer för skolor i samband med Coronaepidemin.

Detta innebär följande:

Entré: Gymnasieeleverna använder enbart entréerna till J-huset när de ska in och ut ur skolbyggnaden. Dörrarna mot Centralskolans lokaler kommer att vara stängda.

Matsalen: Gymnasiet har följande lunchtider: 12.00, 12.20 och 12.40. I matsalen får max 100 personer vistas samtidigt. Gymnasieeleverna använder ingången mot Blå hallen för att ta sig in i matsalen. Tvätta händerna med handsprit eller tvål och vatten innan du går in i matsalen. Vissa klasser kommer att äta lunch i restaurangen i E-huset. Mer info om vilka klasser som berörs kommer senare.

Gymet: Använder man något av skolans gym eller träningslokaler är det väldigt viktigt att torka av redskapen efter användning med desinfektionsmedel och papper.

Skolcafé: Cafét vid stora entrén kommer att vara stängt. För gymnasieungdomar kommer vi att ha caféverksamhet under vissa tider i restaurangen i E-huset. Mer info om detta kommer senare.

Kom ihåg att…

• … hålla avstånd
  • … tvätta händerna ofta
  • … stanna hemma från skolan om du känner dig det minsta krasslig